kutyapelus...és a többiek

 2009.02.03. 11:40

Úgy érzem megér egy szösszenetet ez az új "divat"!

Megjegyzem a kutyapelus nagyon jó ötlet! ...azoknak akiknek még nem beoltott kutyájuk van, akik napi 8 órán át dolgoznak és kiskutyát tartanak, akinél még előfurdulhat baleset vagy olyanoknak akiknek szervi problémák vagy az öregkor miatt kutyájuk nem mindig tudja tartani a vizeletet.

De!

A kutypelus nem helyettesíti a sétát! Soknak nagyon kényelmes megoldásnak gondolják, kiiktatva ezzel a korai felkelést vagy a késői sétát, hiszen munka után az ember már fáradt, tévézne, enne, aludna....

Na hát kérem szépen az ilyen ember ne tartson kutyát!

Sok ember sajnos hajlamos rá hogy elkényelmeskedje a dolgot, nevelés helyett ugatásgátló nyakörv, nyugtató tabletta, séta helyett kutyapelus... sajnos ezer és ezer megoldás kínálkozik arra hogy kibújjunk a a kötelezettségek alól, csak rajtunk múlik hogy megteszzük, vagy nem.

A kutyatartás nagyon sok áldozattal jár!

Senki nincsen arra kötelezve hogy állatot tartson!

...de ha már egyszer vállalta, akkor vállalja az összes velejáró feladatot is, mert egy boldogtalan kutyával ugyan mennyivel lehet színesebb az életünk?

 

olcsokutya.uw.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsokutya.blog.hu/api/trackback/id/tr33919925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása