Érdekes látni a hírességek külön világát.

A halandó ember számára gyakran követendő példának tűnik kedvenc sztárjának minden lépése. Amit eszik, amit hord, és AMIT TESZ!

Éppen ezért bosszantó amikor egy sztár olyasmit csinál, amit nem nagyon kellene.

Amíg kis Hazánk számos híressége vállvetve harcol a kidobott menhelyi kutyákért, vagy fajtamentőket támogat, addig mások "csudaari" kis kedvencüket szaporítják, ellátva kollégáikat "csudaari" kiskedvencekkel, és ha ez még egy kis hírverést is okoz, hát akkor az külön haszon!

Kereskedelmi tévénk közkedvelt esti sorozatának egyik sztárja is szaporításra adta a fejét.

Szomorú látni hogy olyan hirtelen lett tinisztárok, akiknek egy szimpla, hazai kis esti sorozatnak köszönhetően mára már rajongói oldala van, ennyire nem törődnek az általuk közvetített erkölcsi mintával.

Az én véleményem: Ha valaki híres, igenis kétszer annyira figyeljen oda milyen példát állít! Ha egy sokat vitatott zenész pozitív példát tud mutatni, akkor a tinisztároknak is illene! A hírnév kötelez ... vagy nem mindenkit?!

A szaporítás nem egy követendő példa!

 

magashegyi.harcos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsokutya.blog.hu/api/trackback/id/tr74965472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása