Most kaptuk:

Mindig mondjuk: CSAK SZERZŐDÉSSEL VEGYÜNK KUTYÁT! 


Kedves Állatvédők!

Ezen üzenetem próbálom a lehető legtöbb helyre eljuttatni, kérlek segítsetek nekem!

"Nagy-nagy szükség van a segítségetekre! Február kilencedikén vásároltunk egy, az interneten meghirdetett, állítólagosan 6 hetes Beagle kiskutyát Kiskunfélegyházán - mint kiderült, csak 4 hetesek voltak, még el sem lehetett volna választani az anyutól(ÁLLATKÍNZÁS!!). A tenyésztő, mint utólag kiderült szaporító, aki fajtatiszta, egészséges kiskutyaként adta el az öklömnyi állatot. A kiskunfélegyházi Tesco parkolóban találkoztunk, azt hittük, majd elvezet minket az alomhoz. Tévedtünk. Egy koszos, összetört Fiat Uno/Tipo típusú személygépjármű csomagtartójából húzta elő a kölyköket, akik piszkosak, büdösek voltak (de annál aranyosabbak, ezért sem volt szívem annál az embernél hagyni a kicsit). Kedden lesz 2. hete, hogy nálam van a kis csöppség, de azóta nem volt olyan nap, hogy ne kellett volna felhívni az állatorvost, és oltatni vinni a kicsit. Elképzelhetően már csak napjai vannak hátra. :( Felhívtam a kedves "tenyésztő urat", és közöltem vele a tényállást, miszerint ha elpusztul a kiskutya, annak nagyon csúnya jogi következménye lesz, mivel már a vételár 6-7-szeresét költöttük rá - hebegett, habogott... KERESEM mindazon kutyugazdikat, akik február hónapban ezen embertől vásároltak kiskutyát!!! Kérlek Benneteket, továbbítsátok ezt az üzenetet a lehető legtöbb illetékesnek, ismerősötöknek, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot a többi pórult járt gazdival és beteg kis beagle-jeikkel. Köszönöm! Vári Mónika 30/213-29-73
Hirdetés linkje: http: //209.85.129.132/search? q= cache: nUJGUU8b8owJ: www.expressz.hu/allat_ noveny/kutya/showAdvert1280682 8.html+06-70-664-7194 & hl= hu& ct= clnk& cd= 4& gl= hu"

Ezen a linken feltettem egy hirdetést, a cél elérése érdekében: http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?aid=13083629&cid=1243

Hogyan tudnék én intézkedni ezügyben? Tudnátok nekem segíteni?
Kérlek segítsetek rajtam, RAJTUNK, az összes leendő kutyagazdin, hogy ilyen mocskos szaporítóba senki ne fusson bele!!!! Védjük meg a kiskutyákat az ilyen emberektől! Kérlek segítsetek!
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

Vári Mónika


A teljes beszélgetés egy fórumon van, nagyon tanuslágos lehet:
http://www.zug.hu/forum_tema/segtsetek-egy-beteg-6-hetes-beagleon_858.php?page=4

 

olcsokutya.uw.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsokutya.blog.hu/api/trackback/id/tr97960304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*escambron* www.allatfestmenyek.hu 2009.06.07. 11:37:14

Nem értem a felháborodásodat kedves Vári Mónika! Mire számítottál a kiskutyánál egy ilyen vásárlás után? Egy ilyen eladótól? Elhiszem, hogy jó szándékból vitted haza a kiskutyát, de ezzel csak ennek a piszkos "szaporítónak" tömted a pénztárcáját és bátorítottad a további szaporításra! Szegény kiskutya szenvedi meg az egészet. Név, cím, telefonszám, esetlegesen leleplező fotó, tanuk, stb, így is csak egy rendőrségi feljelentésig jutsz. Max jegyzőkönyvet vesznek fel és a pasas vidáman folytatja a tevékenységét szenvedést okozva a kiskutyáknak és anyagi kárt a vásárlóknak.
A menhelyeken mindig vannak fajtatiszta gazdikereső kutyusok, kis türelemmel nem zsákba macskát vettél volna!
Azért drukkolok neked, próbáld megszorongatni az illetőt!
süti beállítások módosítása