2008.07.08.

 2008.07.08. 16:38

A KHFC létrehozta az olcsokutya.uw.hu oldalt annak reményében, hogy van esélyünk megállítani az országban folyó esztelen kutyaszaporítást - úgy a megélheti, nagyüzemi szaporítókat illetően, mint a tudatlanságból, félreértelmezett állatszeretetből feleslegesen lehozott almokat illetően.
Ebből a célból állt össze a felelős tenyésztőkből, állatvédőkből, fajtamentőkből álló csapat.

Oldalunkon ugyanúgy leírjuk a szaporítótól vett kutyák vásárlásában rejlő veszélyeket, mint azt, hogy mitől lesz valakiből tenyésztő - és ezt nem a polcon sorakozó serlegek száma mutatja...

Igyekszünk tanácsot adni mind fajtaválasztás, mind megbízható, tisztességes tenyésztők keresése esetén.

Rendelkezésünkre áll egy - még nem teljes - Tenyésztői lista de mellette gyűjtjük a Fekete listás szaporítókat, akiktől nagy eséllyel beteg, rossz genetikai háttérrel rendelkező kölyköt lehet csak beszerzeni. Mely amellett, hogy tetemes orvosi kiadásokkal jár a későbbiekben, megkeseríti úgy a kutya, mint a gazda életét (gondoljunk csak a manapság oly sok ideggyenge, harapós spánielre, golden retrieverre, stb.)

Mielőtt kutyát venne, kérjük, keresse fel oldalunkat!

Ha nem biztos abban, hogy megbízható tenyésztőt talált, írjon nekünk, segítünk!

Ha tenyésztési tervei vannak, kérjen tanácsot, szerkesztőink tenyésztőkből álló része önzetlenül ad tanácsot.

Ha kutyát szeretne, keressen minket, rengeteg menhellyel, állatvédő szervezettel állunk kapcsolatban, náluk biztosan talál megfelelő kutyát, a fajtamentők gondozásában pedig fajtatiszta mentett kutyákat -szinte bármilyen fajtából.

WWW.OLCSOKUTYA.UW.HU
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsokutya.blog.hu/api/trackback/id/tr72559053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása